Συνήθεις ερωτήσεις

Ποιες Ασφάλειες περιλαμβάνονται στις τιμές; Έχω Μικτή Ασφάλεια;

Θέλουμε να μετακινηθείτε και να ανακαλύψετε την Κρήτη με πλήρη κάλυψη. Ένα πλήρες ασφαλιστικό πακέτο συμπεριλαμβάνεται στις τιμές μας: Ασφάλιση προς Τρίτους, Μικτή Ασφάλεια χωρίς απαλλαγή, Ασφάλεια Επιβατών, και Ασφάλεια Κλοπής Αυτοκινήτου.

Υπάρχει όριο χιλιομέτρων;

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν ελεύθερα χιλιόμετρα.

Έχω δυνατότητα να προσθέσω κάποια έξτρα (πχ. GPS) στην κράτηση μου;

Προσφέρουμε μια ποικιλία από πρόσθετες υπηρεσίες, από GPS και παιδικά καθίσματα έως επιπλέον οδηγούς και Wifi. Όλες οι επιπλέον χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα και προστίθενται στο σύνολο σας. Για ορισμένα μοντέλα ή ομάδες αυτοκινήτων ορισμένες υπηρεσίες (όπως το GPS ή το WiFi) συμπεριλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης, και όταν τα προσθέσετε δεν θα χρεωθείτε.

Τι έγγραφα χρειάζονται για την ενοικίαση του αυτοκινήτου;

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να έχουν ισχύουσα Άδεια Οδήγησης τουλάχιστον για ένα χρόνο. Διεθνής Άδεια Οδήγησης είναι απαραίτητη για όλους τους οδηγούς που δεν έχουν δίπλωμα Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Αστυνομική σας Ταυτότητα ή το Διαβατήριο σας (σε ισχύ) είναι επίσης απαραίτητα, όπως και μια πιστωτική κάρτα στο όνομά του οδηγού, αποδεκτή από την Εταιρεία μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα πρωτότυπα έγγραφα είναι απαραίτητα κατά την παράδοση του αυτοκινήτου. Δεν επιτρέπονται φωτογραφίες ή / και φωτοαντίγραφα της άδειας οδήγησης, της ταυτότητας, ή του διαβατηρίου, και θα αναγκαστούμε να ακυρώσουμε την κράτησή σας με δικά σας έξοδα σε περίπτωση που δεν παρασχεθούν πρωτότυπα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Πως θα σας συναντήσουμε;

Αν φτάνετε αεροπορικώς, το προσωπικό μας θα σας περιμένει στην Αίθουσα Αφίξεων (μόλις βγαίνετε από την Αίθουσα Παραλαβής Αποσκευών), με μια ταμπέλα με το όνομά σας και το όνομα της Εταιρείας μας.

Αν φτάνετε με πλοίο, θα σας περιμένουμε στον Σταθμό Επιβατών του Λιμανιού Ηρακλείου με μια ταμπέλα με το όνομά σας και το όνομα της Εταιρείας μας.

Το προσωπικό μας είναι ενήμερο για την άφιξή σας και τυχόν καθυστερήσεις. Θα σας περιμένουν για να σας παραδώσουν το αυτοκίνητό σας, ακόμα και αν υπάρχει καθυστέρηση, χωρίς έξτρα χρέωση.

Αν έχετε επιλέξει να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας στο Ξενοδοχείο σας, θα σας συναντήσουμε στον χώρο της Ρεσεψιόν.

Εάν έχετε πρόβλημα να βρείτε το προσωπικό μας επικοινωνήστε μαζί μας ✆ +30 2810 330 636.

Υπάρχει πρόσθετη χρέωση για παράδοση / παραλαβή σε διαφορετικές τοποθεσίες;

Παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε τα αυτοκίνητα σε όλη την Κρήτη, συμπεριλαμβανομένων Αεροδρομίων, Λιμανιών, και Ξενοδοχείων. Παράδοση ή/και Παραλαβή σε μερικές τοποθεσίες έχει παραπάνω χρέωση, που υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημά μας, οπότε οι τιμές που βλέπετε είναι τελικές.

Μπορώ να ακυρώσω την κράτηση μου χωρίς χρέωση;

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας χωρίς χρέωση έως 3 ημέρες πριν την ενοικίαση του αυτοκινήτου για την Χαμηλή Περίοδο, και έως 7 ημέρες πριν την ενοικίαση του αυτοκινήτου για την Υψηλή Περίοδο. Σε περίπτωση ακύρωσης εκτός των παραπάνω χρονικών ορίων η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Οι τιμές σας περιλαμβάνουν φόρους;

ΦΠΑ 24% καθώς και όλοι οι φόροι περιλαμβάνονται σε όλες τις τιμές.

back to top