Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Είμαστε η Best Hellenic A.E., (αναφερόμενη στο εξής ως "εμείς", "εμάς" και "δικά μας"). Αυτή η πολιτική δεν καλύπτει τους συνεργάτες μας ή άλλους τρίτους μέσω των οποίων μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί μας. Παρακάτω θα βρείτε περίληψη της πολιτικής προσωπικών δεδομένων για να σας εξηγήσουμε τον τρόπο συλλογής, επεξεργασίας, αποθήκευσης και κάθε άλλης χρήσης πληροφοριών σχετικά με εσάς καθώς και τα δικαιώματά σας σε σχέση με αυτές τις πληροφορίες. Για πλήρεις πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@besthellenic.gr.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ενδεικτικά ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητα σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».
 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

ΣΥΛΛΟΓΗ

Συλλέγουμε πληροφορίες από πελάτες ή οδηγούς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης και βραχυχρόνιας μίσθωσης ή πώλησης αυτοκινήτου, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, άδεια οδήγησης, στοιχεία πιστωτικής κάρτας κτλ.

Μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες από εσάς με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των τηλεφωνικών κλήσεων, των επαφών εξυπηρέτησης πελατών, του ιστότοπου και άλλων πηγών, συμπεριλαμβανομένων τρίτων παρόχων υπηρεσιών και επιχειρηματικών συνεργατών.

Χρησιμοποιούμε "cookies" στον ιστότοπο μας για να συλλέγουμε στατιστικές πληροφορίες για τη χρήση τους.

ΣΚΟΠΟΙ

Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε.

Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες επικοινωνίας που παρέχετε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παροχή αυτών των υπηρεσιών.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας στείλουμε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, όπου επιτρέπετε εσείς.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες των cookies για τη δική μας στατιστική πληροφόρηση και για να μπορούμε να βοηθούμε τους πελάτες μας με βελτίωση της επίδοσης και λειτουργικότητας του ιστότοπου μας.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ

Μπορούμε να παρέχουμε τις πληροφορίες σας σε Αρχές ή καθορισμένους τρίτους παρόχους υπηρεσιών για τους παραπάνω σκοπούς.

Δεν μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους που δεν σχετίζονται με το προϊόν, αλλά μπορεί, με την άδειά σας, να μοιραστούμε ασφαλώς τις πληροφορίες σας με τρίτους συνεργάτες για σκοπούς μάρκετινγκ.

Οι πληροφορίες σας μπορούν να μεταφερθούν από τη χώρα παροχής της υπηρεσίας σε χώρες εκτός Ε.Ε. για επεξεργασία και αποθήκευση, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τις διακρατικές συμφωνίες και για τους ίδιους σκοπούς.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Χρησιμοποιούμε εύλογα μέτρα για την προστασία προσωπικών δεδομένων από κλοπή, μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αποκάλυψη ή τροποποίηση.

Τηρούμε τις κατάλληλες φυσικές, τεχνικές, διαδικαστικές και ηλεκτρονικές διασφαλίσεις για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων

Διατηρούμε πληροφορίες για τον πελάτη για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν ή όπως επιτρέπεται ή απαιτείται από εσάς ή από το νόμο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τη συλλογή των δεδομένων και πολλοί εφαρμοστέοι νόμοι, οπότε δεν είναι πρακτικό να παραθέτουμε τις ισχύουσες περιόδους διατήρησης σε αυτήν την Πολιτική.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Διαθέτετε όλα τα δικαιώματα σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού 2016/679 της ΕΕ και γενικά της σχετικής ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας. Ειδικά, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, αναθεώρησης ή ενημέρωσης των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διόρθωση ή διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων ή τη μείωση της επεξεργασίας ή του αντικειμένου μας σε ορισμένες δραστηριότητες επεξεργασίας.

Θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας και την επιδίωξη των δικαιωμάτων σας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να επιβάλουμε ορισμένους περιορισμούς και απαιτήσεις σύμφωνα με το νόμο.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε τη συναίνεση ως βάση για επεξεργασία, μπορείτε πάντα να αποσύρετε αυτή τη συναίνεση.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το πώς επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο contact@besthellenic.gr.

Μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική οποιαδήποτε στιγμή, αλλά οι αλλαγές δεν θα ισχύουν αναδρομικά.

Θα σας ειδοποιήσουμε στον ιστότοπό μας όταν κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές.

Η πολιτική αυτή ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 24 Μαΐου 2018.

Mε την παρούσα πολιτική επεξεργασίας/προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφ’ εξής «Πολιτική») παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.

back to top