COVID - 19

Ενημέρωση από την Best Hellenic σχετικά με τον Κορωνοϊό (COVID-19)

 

Στην Best Hellenic, η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα και παρακολουθούμε στενά τις ειδήσεις, τις πληροφορίες, τις συμβουλές και την καθοδήγηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας σχετικά με την εξάπλωση του Κορωνοϊού, προκειμένου να προστατευθούμε και να συμβάλουμε στην διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης.

Συγκεκριμένα:

  • H Best Hellenic προβαίνει σε εντατικοποίηση των σχολαστικών καθαρισμών των αυτοκινήτων μετά την ενοικίαση τους. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα καθαριστικά από τον ΕΟΦ (όπως το POLARBAC, ΑΡ. ΕΟΦ 63864/03.10.2007)
  • Η Διοίκηση της Εταιρείας, βάσει των κατευθύνσεων που έλαβε από τις αρμόδιες Αρχές (ΕΟΔΥ), Έχουμε προχωρήσει στην έκδοση σχετικών οδηγιών πρόληψης και προστασίας έναντι του Κορωνοϊού προς όλους τους εργαζομένους που εμπλέκονται στη διαδικασία παραλαβής και παράδοσης των αυτοκινήτων, βάσει των κατευθύνσεων του ΕΟΔΥ.
  • Για τη διασφάλιση της υγιεινής ενθαρρύνουμε τόσο το προσωπικό μας, όσο και εσάς να τηρείτε τα μέτρα προφύλαξης μέσω της τακτικής χρήσης απολυμαντικού χεριών, και φροντίζουμε για την άριστη καθαριότητα των σταθμών μας και των αυτοκινήτων μας.
  • Για την περίπτωση που κάποιος υπάλληλος ή πελάτης διαγνωστεί με κορωνοϊό, έχει θεσπιστεί διαδικασία άμεσης απολύμανσης αυτοκινήτου καθώς και ιατρικός έλεγχος όλων των εργαζομένων που έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία ενοικίασης.
  • Επιπρόσθετα έχει δημιουργηθεί ξεχωριστό Πρωτόκολλο  Διαχείρισης Κρίσεων σε περίπτωση εμφάνισης περιστατικού κορωνοϊού στα γραφεία και υποκαταστήματα της Εταιρείας.
  • Σημειώνεται ότι όλες οι πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενα περιστατικά κορωνοϊού αντιμετωπίζονται αποκλειστικά από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΟΥ

 

Τι να κάνω με την κράτηση μου, εάν το ταξίδι μου επηρεάζεται εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση;

Την περίοδο αυτή, αποτελεί προτεραιότητά μας να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υποστήριξης των πελατών μας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη πραγματοποιήσει κράτηση αυτοκινήτου και αντιμετωπίζετε περιορισμούς, λόγω του Κορωνοϊού, στον προορισμό ενοικίασης, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ακυρώσετε την κράτησή σας. Σχετικά με την ακύρωση κρατήσεων ισχύουν τα παρακάτω:

  • Πελάτες με κρατήσεις μέχρι 30/6/20 μπορούν είτε να τροποποιήσουν την κράτηση τους για διαφορετική ημερομηνία, είτε να την ακυρώσουν χωρίς ακυρωτικά τέλη μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία. Η ημερομηνία ενδέχεται να αλλάξει εφόσον τροποποιηθούν τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας που έχουν επιβληθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση. Για όποια αλλαγή θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.
  • Για ενοικιάσεις που ξεκινούν μετά την προαναφερθείσα ημερομηνία, δε θα υπάρξουν τέλη για αλλαγές κρατήσεων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην περίοδο που αναφέρεται στους Όρους Κράτησης.

Για αλλαγές στην κράτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο 2810330636 ή στο contact@besthellenic.gr

 

Σε περίπτωση που είμαι υποχρεωμένος να μπω ή είμαι ήδη σε αυτοαπομόνωση κατόπιν των σχετικών εντολών των αρμόδιων αρχών σχετικά με την προφύλαξη μετάδοσης του Κορωνοϊού (COVID -19) και δεν μπορώ να επιστρέψω το ενοικιαζόμενο όχημα, τι πρέπει να κάνω; 

Στην προκειμένη περίπτωση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας αποφεύγοντας παράλληλα την επαφή με το όχημα καθώς και τα κλειδιά του.

 

Εάν έχω ενοικιαζόμενο όχημα από την Best Hellenic και βρεθώ θετικός στον Κορωνοϊό (COVID -19), τι πρέπει να κάνω;

 

Στην περίπτωση που βρεθείτε θετικός στον κορωνοϊό (COVID -19) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

 

Έχετε αλλάξει κάτι στο τρόπο ή τις διαδικασίες που καθαρίζετε τα αυτοκίνητα σας;

Μετά από κάθε ενοικίαση, το όχημα καθαρίζεται ενδελεχώς, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, βάσει των διαδικασιών της Best Hellenic. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ προϊόντα και διαδικασίες, και όλοι οι εργαζόμενοι που εμπλέκονται στην διαδικασία παράδοσης και παραλαβής των οχημάτων ακολουθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την πρόληψη και την προστασία από τον Κορωνοϊό. 

 

Πώς καθαρίζονται τα αυτοκίνητα αν ένας ενοικιαστής είναι επιβεβαιωμένος ή ύποπτος ότι έχει το COVID-19;

Στην περίπτωση που υπάρχει τόσο υποψία ή επιβεβαιωθεί ότι κάποιος πελάτης είναι θετικός στον Κορωνοϊό (COVID-19), η Best Hellenic έχει θεσπίσει νέα, αυστηρότερα πρωτόκολλα καθαρισμού που περιλαμβάνουν τόσο την αφαίρεση του οχήματος από την κυκλοφορία όσο και την απολύμανση μέσω ειδικευμένου συνεργάτη.

 

Συμβουλεύουμε όλους τους πελάτες μας να παραμείνουν ασφαλείς και να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. Θα είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις σας σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου σας και να σας καλωσορίσουμε στην Κρήτη!

 

back to top