Εταιρικό Προφίλ

Σχετικά με μας

Η εταιρεία μας με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης δραστηριοποιείται στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων για περισσότερο από μια εικοσαετία και είναι γνωστή για την ποιότητα, την ασφάλεια και τις ασυναγώνιστες τιμές που προσφέρει στους πελάτες της.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση, έχει ως προτεραιότητα να προσφέρει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών. Ο στόλος μας αποτελείται από μια μεγάλη γκάμα νέων μοντέλων, (από super mini και οικογενειακά μέχρι πολυμορφικά, βαν, κάμπριο και πολυτελή) με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, με πετρέλαιο ή αμόλυβδη, για την κάλυψη όλων των αναγκών.

Τα αυτοκίνητά μας ελέγχονται εξονυχιστικά πριν την παράδοση τους στον πελάτη και διαθέτουμε 24ωρη οδική βοήθεια για την πλήρη ασφάλεια σας.

Επιλέγοντας τη Best Hellenic, η άριστη και φιλική εξυπηρέτηση και η φροντίδα στην κάθε λεπτομέρεια της κράτησής σας είναι για μας απόλυτη δέσμευση και για σας η καλύτερη εγγύηση για οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου με ασφάλεια και αξιοπιστία.

back to top